ehelse og helseteknologi

VälTel

23 forskningsmillioner fra EU til Helse Nord-Trøndelag og Region Jämtland og Härjedalen.

Velferdsteknologiprosjektet VälTeL skal skape arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte som har som formål å bidra til å løse helse- og omsorgsutfordringer i Midt-Norden ved hjelp av velferdsteknologi. Prosjektet skal bygge på beste erfaringer fra både Sverige og Norge i de 3 arbeidspakkene som planlegges:

* TestLab 1: Desentraliserte helserom og mobile helseløsninger
* TestLab 2: Instrumenterte hjem
* TestLab 3: Støtte innen akuttmedisin

Teknologiutviklere, leverandører og offentlige helse- og omsorgstjenesteytere skal kobles sammen, utvikle, kvalitetssikre og teste velferdsteknologiske løsninger og infrastruktur med utgangspunkt i brukergruppenes behov.

Trøndelag Forskning og Utvikling er prosjektledere på norsk side. Nærmere opplysninger om prosjektet finnes på http://tfou.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: